PROFESSIONEL ANERKENDENDE KOMMUNIKATION PERSONALEDAGE – TEMADAGE

Workshops, der bevæger, sparker trivsel og arbejdsglæde i vejret – her vil energiniveauet være højt.

Jeg udvikler gerne skræddersyede workshops eller kick off-seminarer inden for kommunikation i praksis og underholdning eller en kombination, der matcher jeres behov og ønsker. Vores Icebreakere  kan også indgå som underholdningsdel i medarbejderudviklingsseminarer og lederseminarer. I får professionel undervisning af underholdende og levende formidlere, der ved, hvordan man leverer varen. En oplevelse, som sent vil blive glemt!

Målgruppe: Offentlige og private virksomheder og deres ledere og medarbejdere. Jeg har haft opgaver for både, ledere hos politiet, sundhedspersonale, sygeplejersker, skoleklasser, læger og advokater.

Udbytte: Udbyttet vil uden tvivl både styrke samarbejde og relationer og den interne & eksterne kommunikation . I bliver inddraget gennem øvelser, så I får størst muligt udbytte af seminaret. Alt efter jeres tema vil I vende tilbage til dagligdagen i virksomheden med nye redskaber til at skabe bedre kommunikation, større effektivitet eller hvad det kan være. Når vi arbejder med ét tema, får det ofte bredere effekt i virksomheden. Når vi får nye gode vaner og redskaber, er det som ringe i vandet – vi kan ikke lade være med at bruge dem i andre sammenhænge også.

Hvordan: Personaledage – Temadage kan skrues sammen som en blanding af oplæg og øvelser. Jeg har professionelle samarbejdspartnere inden for teaterverden – bl.a. musikere, sangere, skuespillere og dansere – alle med stor power og erfaring i undervisning. Til opbygning af kick off-shows har jeg samarbejdspartnere inden for lyd og lys og videoproduktion;

Varighed: Det afhænger af jeres ønsker. Det kan være alt fra 1 time – til 3 dage

Pris : prisen varierer i forhold til tidsramme & deltagerantal.