1:1 Narrativ samtale terapi

Temaer: Oplever du du stress, angst, sorg, vrede, ensomhed som kan tage magten fra dig i dit liv og give dig en følelse af håbløshed og manglende livsglæde, så kan det være nyttigt at tale med en professionel om det svære i dit liv; Måske har dit liv slået kolbøtter i form af at du har gennemgået skilsmisse, oplevet sygdom eller dødsfald i dit nære netværk;

Traumer : Vi kan også have brug for at kigge på fortidens historier som voksne fordi de kan have voldsom megen magt i vores nutid og skabe meget bøvl for vores evne til at leve et liv hvor vi oplever frihed til at leve det liv vi ønsker og have det godt med det menneske vi er;

Mange situationer i vore liv kan have brug for at få tid til at blive, hørt, fortalt og helet;

Hvordan:  Jeg arbejder hovedsageligt narrativt og systemisk. Jeg anvender også værktøjer fra enneagrammet, skyggearbejde, positiv psykologi , narrativ terapi & system teori. Jeg er uddannet mindfulness instruktør og anvender også det i de enkelte forløb hvor det vil give mening for den enkelte.

For mig som professionel er det vigtigt at finde de metoder som passer til lige netop dig og hvad der for dig er hjælpsomt og gavnligt, således du får det bedste ud af forløbet og kommer styrket videre.
Sessionerne kan både foregå over skype de første sessioner (kan være løsningen ved alvorlig stress) og ved personligt møde samt ved walking sessions i skoven.

Sted : Samtalerne foregår som udgangspunkt fra mit annex i skoven i Morud; Mulighed for samtaler via facetime & Skype;

Varighed: 8-10 sessioner af 60 min. varighed et forløb er som regel 8-10 gange ;

pris pr. session for virksomheder 1150;  + moms,

priser. session for private kunder 750; i forløb enkelt sessioner 900 ;

IMG_8127.jpg