MASTERCLASS I PRÆSENTATIONSTEKNIK & STORYTELLING

 Er du leder, konsulent eller underviser, og har du brug for at træne din performance? Masterclass er en effektiv og intens workshopform, hvor du dels lærer ved at se på andre og dels ved at træne din egen performance og formidling i et trygt forum.

Målgruppe: Alle der ønsker at arbejde intensivt med deres performance. Især dig, der dagligt skal formidle et budskab, kan få stor glæde af masterclass-forløbet.

Udbytte: Du får ny inspiration og konkrete redskaber med dig hjem, som du kan bruge i situationer, hvor du skal formidle et budskab – fx til foredrag, en præsentation, i en tale til medarbejderne. Du får redskaber til at konstruere levende formidlinger. Du kommer til at fremstå overbevisende og med troværdig gennemslagskraft, når du formidler.Du får konstrueret en formidling og et indhold hvor du inddrager forskellige læringstile således du bliver i stand til at ramme din målgruppe og dit publikum.

Hvordan:
 Masterclass består af en blanding af teori, øvelser og performancetræning i små hold på maks. 10 personer. Alle deltagere får individuel feedback. Jeg arrangerer både lukkede masterclasses, hvis I er en gruppe på maks. 12 personer, men også åbne forløb, hvor du som enkeltperson blot kan tilmelde dig.

Varighed: Forløbet kan vare fra ca. 3 timer til 1 dags workshop med 1 opfølgningsdag eller -aften.

Næste masterclass
Ring og hør om næste forløb.
Tilmeld dig på sannesaerens@gmail.com eller tlf. 28 90 08 28.

Individuelt tilrettelagt masterclass
Kontakt mig på tlf. 28 90 08 28 eller e-mail sannesaerens@gmail.com – så tager vi en snak om, hvordan vi kan stykke et forløb sammen til jer.