Region Syddanmark

Kommunikationstræning af offentlige ansatte med Borger kontakt

Træning af offentlige ansatte i Region Syddanmark & Region Nord;  med et praksisnært og research baseret forløb underviser jeg medarbejdere & ledere i Regionen i kommunikation i praksis og konflikthåndtering. Forløbet består af undervisning, caseplays, individuel coaching på kommunikation samt feedback & instruktion. -Et fantastisk samarbejde med engagerede medarbejdere og ledelse.


Sanne har i arbejdet formået at skabe tillid og tryghed mellem hende og medarbejderne på en måde som har skabt gode lærings situationer.

Sanne har i perioden været åben og ærlig i sin tilgang til medarbejderne. Gennem grundig research har hun formået at ramme lige netop det som vi i vores afdeling havde brug for af teori og praktik for at komme videre. I vores afdeling er vi begrænset af kun at tale med indringer i telefonen, hvilket stiller ekstra krav til vores kommunikation. Det har derfor været til stor gavn at Sanne har haft en praktisk tilgang til emnet. Der er i undervisningen både anvendt teori, skuespil og lydfiler fra praksis for at synliggøre problemstillinger. Det har været en udviklende oplevelse at samarbejde med Sanne. Vi giver gerne vores varmeste anbefalinger med på vejen.
— Mette Bernth, Leder sunhedsfagligvisitation Region Syddanmark
Dorthe Møller