Fyns politi

Samtaletræning af lædere hos Fyns Politi

Sanne er hyret af Fyns Politi til Samtaletræning af deres ledere i bla. “den svære samtale “,  med rollespil som redskab og efterfølgende feedback. Desuden som foredragsholder om kropssprog. Undervisningen og rollespil er skabt i samarbejde med HR afd. hos fyns politi og skabt på baggrund af research af politilederens hverdag. Researchen gav mig et super godt indtryk og indblik i de ansatte lederes hverdag og gjorde mig i stand til at tale & agere ud fra deres virkelighed.Det skaber en god relation i det øvrige arbejde og flere af lederne udtrykker stor tilfredshed over at kunne få lov at træne deres svære samtaler på en prof. skuespiller.


Virkelig levende og udbytterig samtaletræning. Vi vil helt klart bruge Sanne til samtaletræning på kommende kurser.
I forbindelse med et kursus i samtaleledelse brugte vi Sanne til samtaletræning. Samtaletræningen blev ved evalueringen af kurset betegnet som kursets absolutte højdepunkt og kursisterne havde stort udbytte af denne træning.
Sanne er meget imødekommende og let at arbejde sammen med. Hun evner hurtigt at sætte sig ind i diverse roller …også selvom hun har begrænset kendskab til organisationen.
— Brian Dyg, HR-afdelingen, Fyns Politi
Dorthe Møller