GENNEMSLAGSKRAFT – INDIVIDUELT FORLØB


Gennemslagskraft  er overskriften for et individuelt forløb, hvor din kommunikation, dit kropssprog og din samlede personlige fremtræden er i fokus.

Målgruppe: Dig som vil blive bedre til både at kommunikere troværdigt og med gennemslagskraft. Du kan være en trænet formidler eller nybegynder. Mange af os har jobs, hvor det er en fordel at kunne kommunikere styrket og med gennemslagskraft.

Udbytte: Du får konkrete redskaber, viden og træning tilpasset dig og præcis din formidling. Du vil udvikle din måde at kommunikere med din omverden – hvad enten det er fagligt eller personligt. Vi vil arbejde med din gennemslagskraft og gøre den troværdig.

Hvordan: Vi arbejder hos mig eller hos dig. Jeg bruger både mine kompetencer som erhvervscoach, redskaber indenfor NLP og enneagrammet og skuespillerteknik. Det betyder, at vi kommer hele vejen rundt om dig, når vi arbejder med at udvikle din performance i den retning, du ønsker. I begyndelsen af forløbet udarbejder vi sammen en målsætning for, hvad udbyttet skal være.

Nogle kunder har mig med, når de fx holder et oplæg, så jeg kan se dem ’i action’ i reelle situationer. På den måde får jeg et klart indtryk af deres performance og kommunikationsstil. Hvis det er muligt, så anbefaler jeg mine kunder at gøre brug af den mulighed. Hvis det ikke kan lade sig gøre, har jeg andre teknikker til at spore mig ind på, hvad den enkeltes udfordringer er.

Varighed: Pris pr. session 950 + moms; Forløbet er på 8 sessioner af hver 60 minutters varighed og strækker sig over 3 mdr. Det betyder, at du får tid til at øve dig mellem sessionerne, så redskaberne til sidst føles naturlige at bruge.