1:1 Erhvervscoaching, Stresshåndtering

Vores mentale sundhed kræver konstant opmærksomhed, og vi kan ikke altid mærke, hvornår vi går over vores egen grænse og udsætter os selv for større pres end godt er. Derfor er det afgørende, at vi kender os selv og vores faresignaler og at vi har værktøj til at handle hensigtsmæssigt i forhold til stress.

Målgruppe: Forløbet er udviklet til dig, som er stressramt eller har oplevet stress og har en lav stresstærskel og til dig, som vil forebygge stress og opbygge din mentale sundhed og robusthed.

Udbytte: For dig, der har været ramt af stress: Du vil både finde roden til din stress og lære at håndtere den, så den ikke overskygger alt i din hverdag. Alle, der deltager i et individuelt stressforløb, vil få konkrete redskaber til at arbejde videre på egen hånd efter forløbet. Derved er du rustet til at håndtere eventuelle stresssignaler.

Hvordan: Jeg arbejder hovedsageligt narrativt og systemisk. Jeg anvender også værktøjer fra enneagrammet, skyggearbejde, positiv psykologi , narrativ terapi & system teori. Jeg er uddannet mindfulness instruktør og anvender også det i coaching forløb.

For mig som professionel er det vigtigt at finde de metoder som passer til lige netop dig og hvad der for dig er hjælpsomt og gavnligt, således du får det bedste ud af forløbet og kommer styrket videre.
Sessionerne kan både foregå over skype de første sessioner (kan være løsningen ved alvorlig stress) og ved personligt møde samt ved walking sessions i skoven.

Varighed: 8-10 sessioner af 50-75 min. varighed fordelt over 8-12 uger. pris pr. session for virksomheder 1150;  + moms, pris for private kunder 750; i forløb enkelt sessioner 800 ;

Redskaber i forløb: Som en gratis valgfri ydelse tilbyder jeg mindfulness-træning. Mindfulness har en stor effekt på stress, den afslapper kroppen i forhold til smerter, søvnproblemer og andre stresssymptomer og lader nervessystemet falde til ro og bringer dig i en tilstand hvor du vil opleve større medfølelses med dig selv og det der kan presse dig ;